Tilbake
Bjørn Leirvik
Bjørn Leirvik
Skriv ut

Gjemsel (Kristin Holand og Anna Holand)

På skolen lærer man å trene opp styrke og kondisjon, men er det mulig å trene opp hodet og følelsene på samme måte? 

Søstrene Kristin og Anna er på et selvutnevnt oppdrag for å redde verden, eller i alle fall en del av Nordland. De skal lære generasjon prestasjon å gi faen. Dette ved å ta et oppgjør med sin aller største frykt, nemlig hvordan man skal takle uutholdelig kjipe følelser. De er bevæpnet med musikk, latter, alvor og dumdristighet. 

Velkommen til en dødsviktig teaterforestilling. 

Om utøverne: 

Kristin Holand fra Steigen i Nordland, har i en årrekke jobbet som danser, skuespiller, koreograf og regissør, både i inn- og utland. Hennes samfunnsengasjement kommer ofte til syne i hennes arbeid. 

Anna Holand, også fra Steigen i Nordland, har vært med på en rekke teaterproduksjoner, både som skuespiller og musiker. Hun er i tillegg initiativtaker til God Nok-festivalen som ble arrangert første gang i Steigen sommeren 2016. 

Lærerveiledning

Last ned:
Samtaleveileder Gjemsel

Vedlagt finner du et spørsmålark som kan brukes i samtale med elevene i for- og etterarbeid med elevene.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Nordland fylkeskommune
  • Kunstnere/grupper: Kristin Holand og Anna Holand
  • I samarbeid med: DKS Nordland
  • Idé/opplegg: Kristin og Anna Holand

Om kunstner / utøver / gruppe

Kristin Holand fra Steigen i Nordland, har i en årrekke jobbet som danser, skuespiller, koreograf og regissør, både i inn- og utland. Hennes samfunnsengasjement kommer ofte til syne i hennes arbeider. 

Anna Holand, også fra Steigen i Nordland, har vært med på en rekke teaterproduksjoner, både som skuespiller og musiker. Hun er i tillegg initiativtaker til God Nok-festivalen som ble arrangert for første gang i Steigen sommeren 2016.